Samanli'da Yol Çalismalari Devam Ediyor

Samanli Mahallesi’ndeki yol yenileme hizmetlerini inceleyen Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “Son yillarda konut ve isyerlerinin çogaldigi Samanli mahallemizin ulasim agini konforlu hale getirmek için yol yenileme hizmetlerimize agirlik veriyoruz” dedi.

Samanli'da Yol Çalismalari Devam Ediyor
Yesilyurt Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Samanli, Çilesiz ve Özalper mahalleleri arasinda baglantiyi saglayan Samanli Mahallesi Yedirenk sokakta bulunan yaklasik bir kilometrelik yolun standardini artirmak için çalismalara hiz verdi.

Samanli Mahallesi’ndeki yol yenileme hizmetlerini yerinde inceleyip çalismalar hakkinda yetkililerden bilgiler alan Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz ilçemizin dört bir tarafinda degisim ve dönüsüm yatirimlarina araliksiz devam ediyor. Ilçemizin en hareketli mahallelerinden olup, son dönemlerde konutlarin ve isyerlerinin çogaldigi Samanli mahallemizde yipranan ve bozulan yollarimizi firezeyle kaziyarak sicak asfalt serimiyle daha konforlu hale getiriyoruz. Kaldirimlar, bina ve isyerlerinin giris noktalarinin yani sira araç gezis güzergahlarini da yenileyerek sokaklarimizin yasam kalitesini artirmaktayiz. Samanli, Çilesiz ve Özalper mahallelerimiz arasinda ki baglantiyi saglamasi nedeniyle çok yogun kullanilan Yedirenk sokagimizda toplam bir kilometrelik yolumuzu tam kaplamali sicak asfalt serimiyle modern bir görüntüye kavusturuyoruz. Mahalle sakinlerimiz ve esnaflarimizin talebi neticesinde yapilan teknik incelemelerin akabinde bu bölgede ki çalismalara agirlik veren ekiplerimiz, belirlenen eksiklikleri yapilan planlama dogrultusunda gideriyorlar. Samanli mahallemizin yollarini saglikli, düzenli ve ferah bir hale getiriyoruz. Yol çalismalarinin tamamlanmasindan sonra çizgiler ve isaretlenmelerde yapilarak, bu yolumuzu araç ve yaya trafigine yeniden açacagiz. Sicak havaya ragmen saha çalismalarini büyük bir özveriyle sürdüren Fen Isleri Müdürlügümüzün çalisanlarina tesekkürlerimi sunuyorum, ellerine ve emeklerine saglik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA