Meyve Bahçelerine Komando Korumasi

Balikesir’in önemli tarim ilçelerinden birisi olan Havran’da tarim arazilerinin ve ürünlerin güvenliginin artirilmasi için bir takim önlemler alindi. Jandarma komando timleri ve Havran Çiftçi Mallari Koruma ekipleri bölgede 24 saat esasli çalisma yapacak.

Meyve Bahçelerine Komando Korumasi
Zeytin, mandalina, kiraz, incir, çilek ve bir çok ürünün yetistirildigi Havran Ilçesi’nde tarim alanlarinin ve ürünlerin güvenliginin saglanmasi için yogun bir çalisma baslatildi. Balikesir Il Jandarma Komutanligina bagli komando timleri ve Havran Çiftçi Mallari Koruma ekipleri bölgede 24 saat esasina göre görev yapacak ve asayisi saglamaya devam edecek.

Konu hakkinda Havran Belediyesi sosyal medya hesaplarindan yapilan açiklamada, "Il Jandarma Komutanligina bagli komanda timi, Ilçe Çiftçi Mallari Koruma Baskanligi ekipleriyle birlikte koordineli bir sekilde Havran Ovasinda asayis ve güvenligi saglama amaciyla 24 saat esasli çalisma ile denetimlerini artirdi. Çiftçilerimiz adina Il ve Ilçe Jandarma Komutanligina sonsuz tesekkür ederiz” denildi.
Kaynak: İHA