Menemen Için El Ele

Menemen FK’nin yeni sahipleri, Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan’i makaminda ziyaret etti. Ziyarette Baskan Aydin Pehlivan, Menemen FK’nin her zaman yaninda olduklarini söyledi. Özgür Ekmekçioglu da Menemen’in daha fazla taninmasi için çalisacaklarini ifade etti.

Menemen Için El Ele
Menemen FK’nin yeni sahipleri Ekmas Group Yönetim Kurulu Baskani Özgür Ekmekçioglu, Menemen FK Baskani Bahri Ekmekçioglu, CEO Baris Orhunbilge ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Özdemir, Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan’i makaminda ziyaret etti. Ziyarete Menemen Belediye Baskan Yardimcisi Mustafa Aksoy da katildi.



Pehlivan: “Kulübümüzün her zaman yanindayiz”

Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, ziyaretten memnuniyet duydugunu belirterek, “Menemen Spor Kulubü’nün devrinin ardindan yaptigimiz açiklamamizda; Menemenlilerin öz evladi, tarihi, gelenegi, gelecegi, coskusu ve birlik ruhunun müsahhas sembolü olan Menemen Sporumuzun hemsehrilerimizle bütünleserek kendine yakisir sekilde yönetilmesini umut ettigimizin altini çizmistik. Yeni yönetiminden beklentimizi; ‘kulübün Menemen halkiyla bütünlesmesini saglamalari ve “bu kentin takimi” olduklari gerçegini hep hatirlamalari’ olarak ifade etmistik. Menemen FK ile halk arasinda zaten kurulmus güçlü köprünün sizin gelisinizle artmasini temenni ediyorum. Emek emek örülen ve güçlüklerle bugünlere getirilen kulübümüzün iyi bir döneme girecegine inaniyoruz. Kentimizin ortak duygusu, ortak paydasi olan köklü Menemen Spor Kulübü’müzün her zaman yanindayiz. Kapimiz da, gönlümüz de kulübümüze her zaman açik olacak" ifadelerini kullandi.

Ekmekçioglu: “Atacagimiz her adim Menemen ilçemizin daha fazla taninmasi yönünde olacak”

Ekmas Group Yönetim Kurulu Baskani Özgür Ekmekçioglu ise Menemen halkinin ve Menemen Belediyesi’nin konu hakkindaki hassasiyetlerini bildigini ifade etti.

Ekmekçioglu, “Menemen Futbol Kulubü’nün Menemen halkinin ayrilmaz parçasi oldugunun farkindayiz. Menemen FK olarak atacagimiz her adim Menemen ilçemizin daha fazla taninmasi yönünde olacak. Bu noktada Menemen Belediyesi ile yapacagimiz is birliklerine çok inaniyor ve birlikte dogru adimlar atacagimiza inaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA