Izmir'de Öldürülen Anne Ve Oglu Gözyaslariyla Topraga Verildi

Izmir’in Gaziemir ilçesinde dün aksam yasanan olayda akrabalari S.A.G. tarafindan pompali tüfekle vurularak öldürülen Fikriye Vatansever ve oglu Saban Vatansever, gözyaslariyla topraga verildi.

Izmir'de Öldürülen Anne Ve Oglu Gözyaslariyla Topraga Verildi
Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 21.35 siralarinda Gaziemir ilçesi Menderes Mahallesi 1151 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre aralarinda husumet bulunan S.A.G. ile bacanagi Remzi Vatansever, yan yana bulunan evlerinin arasina duvar ördü. Remzi Vatansever’in tuglalardan birini çekmesi ve duvarin yikilmasi üzerine iki bacanak arasinda tartisma çikti. Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsürken, bu sirada S.A.G., Remzi Vatansever’i biçakla yaraladi. Kanlar içinde yerde yatan Remzi Vatansever’i gören, esi Fikriye Vatansever (54) ve Hollanda’dan dügüne geldigi ögrenilen ogullari Saban Vatansever (34) yardima kostu. Cinnet geçiren S.A.G., eve giderek av tüfegini aldi. Olay yerine av tüfegiyle geri dönen S.A.G., Saban Vatansever ve Fikriye Vatansevere ates açti. Ates seslerini duyan çevredekiler durumu 112 Acil Çagri Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine çok sayida saglik ekibi ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alirken, saglik ekiplerinin yapmis oldugu kontrollerde Fikriye Vatansever ve Saban Vatansever’in hayatini kaybettigi belirlendi. Fikriye Vatansever ve Saban Vatansever’in cansiz bedenleri savcinin incelemesinin ardindan Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi. Olayin ardindan S.A.G. suç aletiyle birlikte evinde yakalanirken, saglik kontrollerinin ardindan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi’ne götürüldü.

Anne ve oglu için gözyaslariyla ugurlandi

Olaydan hayatini kaybeden Fikriye Vatansever ve oglu Saban Vatansever’in cenazeleri bugün yakinlari tarafindan teslim alindi. Daha sonra Gaziemir ilçesi Kosukavakli Haci Abdullah Camii’nde ilkindi namazini müteakip cenaze töreni düzenledi.

Törende Fikriye Vatansever ve Saban Vatansever’in yakinlari gözyaslarina boguldu. Kilinan cenaze namazinin ardindan anne ve oglunun cenazeleri defnedilmek üzere Yeni Görece Mezarligina götürüldü.

Öte yandan, olayda yaralanan Remzi Vatansever’in durumunun agir oldugu ve Saglik Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Bozyaka Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde yasam mücadelesi verdigi ögrenildi.
Kaynak: İHA