Antalya'da Otluk Alanda Ceset Bulundu

Antalya’nin Manavgat ilçesinde köpegini gezdirmeye çikan bir sahis, otluk alanda ‘Çamur’ isimli köpeginin sürekli havlamasi üzerine 3 günlük oldugu degerlendirilen bir ceset buldu.

Antalya'da Otluk Alanda Ceset Bulundu


Olay, aksam saatlerinde Sanayi Sitesi ile D-400 Karayolu arasindaki otluk alanda yasandi. Bölgede yasayan Osman Yilmaz, ‘Çamur’ isimli kurt köpegini disariya gezdirmeye çikti. Yilmaz’in tasmasini çikardigi köpek hemen yakindaki süs bitkileri ve otluk alana dogru gitti ve oradan sürekli havlamaya basladi.

Çagirmasina ragmen köpek gelmeyince Yilmaz, bölgeye gittiginde yerde bir sahis gördü. Seslenmesine ragmen sahistan cevap alamayan Yilmaz, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla olay yerine gelen polis ve saglik ekipleri yaptigi kontrolde sahsin hayatini kaybettigini belirledi. 2-3 günlük oldugu degerlendirilen ve üzerinden kimlik çikmayan cenaze savcilik ile olay yeri inceleme ekiplerinin çalismasinin ardindan Antalya Adi Tip Kurumu morguna kaldirildi.

Köpegini gezdirmeye çiktigini ama bir cesetle karsi karsiya kaldiklarinda sok oldugunu dile getiren Osman Yilmaz, “Köpegim o yana dogru gitti, sahsi rahatsiz etmemesi için yanima çagirdim ama gelmedi. Alkol almis uyuyor zannettim. Uzaktan baktim nefes almiyordu hemen polisi aradim” dedi.

Kaynak: İHA