TEKNOFEST'te Ödüller Gelmeye Devam Ediyor

Bursa Uludag Üniversitesi (BUÜ) ögrencileri tarafindan kurulan LykeAero Takimi, TEKNOFEST Jet Motor Tasarim Yarismasi’nda ‘En Iyi Sunum Ödülü’ne layik görüldü.

TEKNOFEST'te Ödüller Gelmeye Devam Ediyor
BUÜ ögrencilerinin olusturdugu takimlar TEKNOFEST’teki yarislarda ödül almaya devam ediyor. TEI - TUSAS Motor Sanayii A.S.’ninsponsorlugunu üstlendigi Jet Motor Tasarim Yarismasi’nda yer alan LykeAero, 258 takim arasinda finale çikan son 6 takim arasina girmeyi basardi. Takim, 29-31 Temmuz tarihlerinde Ordu’da gerçeklestirilen final sunumlarinda ise jüri üyeleri tarafindan En Iyi Sunum Ödülü’ne layik görüldü.

LykeAero Takimi üyeleri finalde ellerinden gelenin en iyisini yaptiklarini ve sonraki yillarda çok daha yukarilarda yer almak için çalismaya devam edeceklerini söyledi.

Ögrenciler, kendilerine süreç boyunca destek veren ve hiçbir zaman yalniz birakmayan danisman hocalari Prof. Dr. Ali Sürmen basta olmak üzere BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kilavuz’a, Mühendislik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Akin Burak Etemoglu’na, Makine Mühendisligi Bölüm Baskani Prof. Dr. Fatih Karpat’a, ULUTEK Genel Müdürü Prof. Dr. Irfan Karagöz’e, Teknoloji Transfer Ofisi yöneticileri ve SKS Daire Baskanligi’na tesekkür etti.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. A. Saim Kilavuz da yayimladigi sosyal medya mesajlari ile ögrencileri kutladi. Gençleri ayri ayri tebrik ettigini belirten Rektör Kilavuz, TEKNOFEST’te yarismaya devam eden ögrencilere de basari dileginde bulundu.
Kaynak: İHA