BALMEK, Erdek'te Sergi Açti

Balikesir Büyüksehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslari (BALMEK) Erdek Cumhuriyet Meydani’nda Sanat Sergisi açti.

BALMEK, Erdek'te Sergi Açti
Hobileri meslege dönüstürerek vatandaslara istihdam olanaklari saglayan Balikesir Büyüksehir Belediyesi Meslek Edindirme Kurslari (BALMEK), yepyeni vizyonuyla yoluna güçlenerek devam ediyor.

Erdek Ilçesi’ne bagli kirsal Karsiyaka Mahallesi ile diger ilçelerde açilan BALMEK kursiyerleri tarafindan 1 yil boyunca hazirlanan, Balikesir Pullusu, Dikis Nakis Kursu, Kâgit Rölyef Kursu, Taki Tasarim Kursu, Tel Kirma Kursu, Tel Sarma, Kirkyama, Ahsap Boyama, Resim, Ebru, Seramik ve Turistik Esya ve Aksesuar kurslarinda kursiyerler tarafindan yapilan el emegi ürünler sergide gösterime sunuldu.

Erdek Kaymakami Abdullah Atakan Atasoy ve esi kurulan stantlari tek tek ziyaret ederek kursiyerlerin yapmis olduklari ürünleri titizlikle inceleyip bilgi aldi. Kaymakam Atasoy, sergi alaninda yaptigi açiklamada “Balikesir Büyüksehir Belediyesi meslek edindirme kurslari atölye çalismalari ve ürün sergisini esim ile birlikte ziyaret ettik. Sergideki eserler kültürel degerlerimizi hayatta tutmak, gelecek kusaklara aktarmak ve hanelere gelir getirme noktasinda çok güzel çalismalari yerinde gördük” dedi.

Kaynak: İHA