Ümraniye'de Freni Bosalan Kamyon 4 Araca Daldi

Ümraniye’de freni bosalan kamyon park halinde bulunan 4 araca çarpti. Kaza sonrasi sürüklenen otomobil dogalgaz borusunu patlatti. Kazada herhangi bir can kaybi veya yaralanan olmadigi ögrenildi.

Ümraniye'de Freni Bosalan Kamyon 4 Araca Daldi
Kaza, saat 20.00 siralarinda Ümraniye Istiklal Mahallesi Dolmabahçe Caddesi üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre, un bosaltmak için caddeye gelen Salih S. kontrolündeki 42 S 0488 plakali Ford marka kamyon, soförünün araçtan inmesi sonrasi freni bosaldi. Freni bosalan kamyon soförsüz bir sekilde hareket etti. Kamyon cadde üzerinde park halinde bulunan 4 araca çarpti. Kazanin etkisiyle önünde sürükledigi otomobil kaldirimda bulunan dogalgaz hattini patlatti. Kaza sonrasi olay yer savas alanina döndü. Vatandaslarin kazayi 112 acil çagri merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Polis ve itfaiye ekiplerinin güvenlik önlemi aldigi olay yerinde dogalgaz ekipleri kaçak olan gazi kesti. Kaza da herhangi bir can kaybi veya yaralanma meydana gelmedi.

“Kamyon asagi dogru kaymaya basladi”

Yasanan olaya iliskin konusan vatandaslardan Hamdi Gürnaz, “Freni bosalan kamyon asagi dogru kaymaya basladi.

Önüne araçlari katti. Üzerine bir de dogalgaz panosu patlayinca patlama gibi bir ses çikti. Insanlar o sesle sokaga döküldü. Neyse ki yarali ya da can kaybi olmadi” diye konustu.

Kaynak: İHA