Sultanbeyli'de Bayram Sevinci

Islam cografyasinin sevinçle bekledigi Kurban Bayrami basladi. Günler öncesinden hazirlanan Sultanbeyli Kurban Satis ve Kesim Merkezi’nde bayram namazi kilindi ve ardindan kurban kesim islemleri basladi.

Sultanbeyli'de Bayram Sevinci
Tüm Türkiye’de oldugu gibi Sultanbeyli’de de Kurban Bayrami sevinci yasaniyor. Bayram öncesinde Kurban Satis ve Kesim Merkezini hazirlayan Sultanbeyli Belediyesi, bayramin da sorunsuz geçmesi için tüm imkânlarini seferber etti. Bayramin huzur ve sevinci tüm Sultanbeyli’de hissedildi.

Bes kesim ünitesi bulunuyor

Kurban saticilari ve vatandaslar için tüm ayrintilari düsünen belediye; alanda mescit, berber, banyo, dinlenme noktasi, ücretsiz wifi gibi hizmetler sunuyor, alan hijyen kosullarinin saglanmasi açisindan düzenli olarak ilaçlanip temizleniyor. Öte yandan yogun katilimin saglandigi Kurban Kesim Merkezi havadan dron ile görüntülendi

“Sultanbeyli Kurban Satis Yeri ve Kesim Merkezi artik markalasti”

Bes kesim ünitesinin bulundugu alanda, vatandaslarin belli bir düzenle kesimleri problemsiz sekilde gerçeklesti. Konuyla ilgili degerlendirmelerde bulunan Belediye Baskani Hüseyin Keskin, "Tüm Islam aleminin, ülkemizin ve kiymetli hemserilerimizin bayramlarini tebrik ediyorum. Sultanbeyli kurban satis ve kesim merkezindeyiz. Burasi kiymetli hemsehrilerimizin ve misafirlerimizin ugrak noktalarindan biri haline geldi. 5 peronda hemsehrilerimiz, vatandaslarimiz kurbanlarini kesiyorlar. Rabb’im ibadetlerini kabul eylesin. Çok rahatlikla söyleyebilirim ki Sultanbeyli Kurban Satis Yeri ve Kesim Merkezi artik markalasti. Ramazan Bayrami biter bitmez arkadaslarimizla biz buranin hazirligini yapmaya baslariz. Bugün itibariyle bu saat itibariyle de problemsiz bir sekilde kurban kesimi devam ediyor. Bütün hemsehrilerimizin Kurban Bayrami’ni tebrik ediyorum" dedi.



"Belediyemiz her türlü imkani saglamis”

Kurban Kesim Merkezi’nde kurbanini kesen vatandaslardan Recep Er, "Kurban kesim merkezine kurbanimizi kesmeye geldik. Çok güzel bir organizasyon yapmislar. Belediyemiz her türlü imkani saglamis. Belediye Baskanimiza tesekkür ederiz. Kurbanimizi bitirdik gidiyoruz. Allah herkesin kurbanini kabul etsin. Herkesin Bayrami mübarek olsun.” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA