Pehlivan, Belediye Personeliyle Bayramlasti

Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, Kurban Bayrami nedeniyle belediye personeliyle bayramlasti. Personele iyi bir bayram tatili dileyen Baskan Vekili Pehlivan, "Bayram tatilini iyi degerlendirin, iyi dinlenin. Ailelerinize ve dostlariniza zaman ayirin ve bayramlasmayi ihmal etmeyin" dedi.

Pehlivan, Belediye Personeliyle Bayramlasti
Menemen Belediye Baskan Vekili Aydin Pehlivan, Kurban Bayrami sebebiyle belediye personeliyle birlikte Menemen Belediyesi Dügün Salonu’nda bayramlasti. Baskan Vekili Pehlivan, “Bayramlar bir firsattir. Kardesligin yenilenmesi, dostlugun yenilenmesi, küskünlüklerin sonlandirilmasi için bir firsattir. Bu firsati iyi degerlendirin. Hepinizin ve kiymetli ailelerinizin Kurban Bayrami’ni bütün kalbimle kutluyorum. Hepinize saglik ve esenlikler diliyorum. Ailelerinizle sevdiklerinizle bir arada olacaginiz, bayram coskusunu kalplerinizde hissedeceginiz bir bayram geçirmenizi diliyorum” diye konustu.

Bayram süresince hizmeti aksatmayacak çalisanlara kolayliklar dileyen Baskan Vekili Pehlivan, “1 yili askin bir süredir sizlerle birlikte Menemen’e hizmet ediyorum. Daha önceki konusmalarimda da belirttigim gibi her birinizin bende yeri çok özel. Sizlerle ayni ekipte olmaktan, birlikte çalismaktan çok mutluyum. Kiymetli varliginizi, samimiyetinizi bana her zaman hissettirdiniz. Iyi ki varsiniz. Ilçemizin yükünü çeken emekçi kardeslerime tesekkür ediyorum. Sizler vasitasiyla tüm hemserilerimin de bayramlarini kutluyorum” sözlerine yer verdi.
Kaynak: İHA