Aksehir'de Mustafa Yildizdogan Rüzgari

63. Uluslararasi Aksehir Nasreddin Hoca Senligi’nde konser veren Mustafa Yildizdogan, sevenlerine unutamayacaklari bir gece yasatti.

Aksehir'de Mustafa Yildizdogan Rüzgari
Konserde sanatçi Mustafa Yildizdogan sarkilarini seslendirirken izleyenler de Yildizdogan’a eslik etti. Büyük ilgi olan konserde Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya sanatçiya tesekkür ederek, bir plaket takdim etti. Baskan Akkaya, gençlerin enerjilerini atmasi için iyi bir firsat oldugunu belirterek, “Sizlerle çok mutluyuz ve gururluyuz. Onun için gelenek, görenek, dünyanin neresinde olursaniz olun yasiyoruz ve bugün burada bunlarin hepsini görüyoruz” ifadelerini kullandi.

Sanatçi Mustafa Yildizdogan da sahnede asker selami vererek operasyonlarda görev alan Mehmetçikler basta olmak üzere emniyet camiasina da göndermede bulundu. Sosyal medya platformlari ile ilgili de konusan sanatçi Yildizdogan, “Whatsapp’tir, Instagram’dir, iste Tiktok’tur sevdalari o kadar ucuzlatti ki, asklari o kadar ucuzlatti ki. Esini sevmeyen, evladini sevmeyen, anasini sevmeyen, babasini sevmeyen, vatanini, milletini, bayragini ezanini zaten hiç sevemez” dedi.

Konsere Aksehir Kaymakami Ismail Küreci, Tuzlukçu Kaymakami Isa Bertan, Aksehir Belediye Baskani Salih Akkaya, Aksehir Garnizon Komutani Albay Tolga Yuvali, AK Parti Aksehir Ilçe Baskani Abdurrahman Çardakoglu, MHP Ilçe Baskani Salih Akça, Aksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Ibrahim Öncel, belediye meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri ile çevre ilçelerden birçok protokol üyesi ve siyasi parti temsilcisi ile vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA