Acemi Kasaplar Hastane Acillerini Doldurdu

Kurban kesmek isterken yaralanan acemi kasaplar bu bayramda da hastane acillerini doldurdu.

Acemi Kasaplar Hastane Acillerini Doldurdu
Islam alemi tarafindan kutlanan Kurban Bayrami’nda bayram namazinin ardindan kurbanliklar kesilmeye baslandi. Kurbanliklarin kesilmeye baslamasindan kisa bir süre sonra hastane acilleri hareketlendi. Kendilerini kesen acemi kasaplar acillere kaldirildi.

Bazi acemi kasaplar ellerindeki biçagi hayvan yerine kendisine batirirken, bazi kasaplar ise kurbanliklari devirirken ya düstüler ya da hayvanin altinda ezilerek yaralandilar. Kurban keserken yaralanan acemi kasaplar ambulans, kendi araçlari ve yakinlarinin araçlari ile hastanelere yetistirilmeye çalisildilar.

Kurbanlik keserken yaralanan acemi kasaplar, “Ufak bir kaza geçirdik. Çok büyük bir sey oldugunu sanmiyorum” ifadelerini kullanirken, bazi acemi kasaplar ise kendilerine gülerek, “Agabeyimle tarla meselesi yüzünden kavga ettik, o da beni kesti gibi” esprili cevaplar verdiler.

Yaralanan acemi kasaplar, saat 07.30’dan itibaren Samsun Egitim ve Arastirma Hastanesi basta olmak üzere Samsun’daki tüm hastanelerin acil servislerini doldurmaya basladi.

Kaynak: İHA