Karesi Belediyesi Bayramlasti

Karesi Belediye personeli Kurban Bayrami öncesi Belediye Baskani Dinçer Orkan ile bayramlasti. Belediyede düzenlenen bayramlasma töreninde Baskan Orkan, huzurlu bir bayram temennisinde bulundu.

Karesi Belediyesi Bayramlasti
Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, belediye personelinin bayramini kutladi. Yaklasan Kurban Bayrami öncesinde personel ile tek tek bayramlasarak hatira fotografi çektiren Karesi Belediye Baskani Dinçer Orkan, Karesi’nin baskanindan baskan yardimcisina, müdüründen saha personeline, büyük bir aile oldugunu söyledi.



Karesi personeline aileleri ve yakinlariyla huzurlu, saglikli bayram geçirmeleri dileginde bulunan Orkan, "Yasanabilir, kisilikli ve kimlikli bir kentin insasinda tüm mesai arkadaslarimin alin teri var. Biz amaci halka hizmet olan büyük bir aileyiz" dedi.

ORKAN: “Mesai Kavrami gözetmeden çalisiyoruz”

Baskan Orkan ayrica yaptigi açiklamada vatandaslarinda bayramini kutlayarak, "Vatanimizin tarihi ve kültürel degerleri ile bilinen essiz yöresi Karesi’den saygi ve selamlarimla. Bizler kent merkezinden kirsala her bir vatandasimiza hizmet vermek için mesai kavrami gözetmeden 7 gün 24 saat var gücümüzle çalisiyoruz. Insan merkezli, hizmet odakli, kaliteli, tasarruflu, etkin ve verimli hizmet anlayisi ile yani Gönül Belediyeciligi ile hareket ediyoruz. Karesi’yi bir bütün olarak görüyoruz; hepimiz biriz beraberiz ve kardesiz. Bu vesile ile bizler Karesi ailesi olarak hemserilerimizin ve tüm Islam aleminin Kurban Bayramini kutluyor hayirlara vesile olmasini diliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA