Yaraliyi Birakip Basina Saldirdilar

Mugla’nin Bodrum ilçesinde bir otomobil ile kamyonetin karistigi kazada 4 kisi yaralandi. Yaralilardan biri sikistigi otomobilden güçlükle çikarildi. Kurtarma çalismalari esnasinda yarali yakinlari, yaraliyi birakip görevini yapan basin mensuplarina saldirdi.

Yaraliyi Birakip Basina Saldirdilar
Kaza, gece saatlerinde Yeni Hastane Kavsagi’nda meydana geldi. Bodrum’dan Turgutreis istimakametine seyreden Abdülkadir Irmak idaresindeki 38 YL 694 plakali otomobil, Turgutreis istikametten gelip kavsakta dönüs yapmaya çalisan Veysel Uysal yönetimindeki 48 E 3378 plakali kamyonete çarpti.

Çarpmanin etkisiyle kamyonet ve otomobil kaldirima savruldu. Kazada her 2 sürücü ile araçlarda yolcu olarak bulunan 2 kisi yaralandi. Yaralilardan Abdülkadir Irmak, otomobilde sikisti.

Ihbar üzerine çok sayida saglik ekibi ile itfaiye ekibi sevk edildi. Otomobilde sikisan ve kanlar içerisinde kalan yaraliya serum takildi, itfaiye, saglik ve Mugla 911 Arama Kurtarma ekibi yaraliyi kurtarmak için dakikalarca çabaladi.

Ekipler, kurtarma çalismalari sirasinda aracin kenarinda toplanan vatandaslari uzaklastirmak için sik sik uyarilarda bulundu. Bacaginda kirik bulunan yarali, yaklasik 20 dakikalik çalisma sonunda araçtan çikarildi, ambulansa alindi. Kazada toplam 4 yarali, ilçedeki hastanelere kaldirildi.

Yaraliyi birakip basina saldirdilar

Kurtarma çalismalari sirasinda araçta sikisan yaralinin yakinlari görevini yapan basin mensuplarina saldirdi. Basin mensuplarinin ekipmanlarina zarar vermeye çalisan kazazede yakinlari, ayrica darp etmeye de çalisti.

Basin mensuplari saldirinin ardindan saldirganlardan uzaklasarak olayin daha fazla büyümesini engelledi.
Kaynak: İHA