Sisli'de Metruk Bina Alev Alev Yandi

Sisli’de 2 katli metruk bina henüz belirlenemeyen bir nedenle alev alev yandi. Ölü ve yaralinin olmadigi yangin kisa sürede söndürüldü.

Sisli'de Metruk Bina Alev Alev Yandi
Yangin, saat 07.00 siralarinda Sisli Kustepe Mahallesi Çigdem Sokakta bulunan iki katli metruk binada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir sebeple binada yangin çikti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi alirken itfaiye ekipleri yangina müdahale etti. Alev alev yanan binada itfaiye ekipleri, yan binaya sirayeti önlemek için yogun çaba sarf etti. Itfaiye ekipleri tarafindan söndürülen yanginda ölü ve yarali bulunmazken metruk binada hasar meydana geldi.

Yangini gören motokurye Hasan Mutlu, “Burasi Kustepe, her türlü olay olabilir”

“Ben Mecidiyeköy’de motokuryelik yapiyorum. Yangin dumanini gördüm, buraya geldim. Burasi Kustepe, her türlü olay olabilir ama tinercilerin falan burada kaldigini saniyorum. Burasi metruk bina, burada kimse yasamiyor. Binaya giren çikan kimseyi görmedim. Dilenciler falan kaliyordur. Yangin onlardan dolayi çikmistir diye düsünüyorumç.” diye konustu.

Öte yandan gökyüzüne yükselen dumanlar diger ilçelerden de göründü.

Polis ekipleri yanginin çikis nedenine iliski çalisma baslatti.
Kaynak: İHA