ANKAPARK Davasi Sonuçlandi

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Mansur Yavas, ANKAPARK’in Ankara Büyüksehir Belediyesi’ne devredilecegini duyurdu.

ANKAPARK Davasi Sonuçlandi
6. Sulh Mahkemesi’nin verdigi karara göre ANKAPARK, Ankara Büyüksehir Belediyesi’ne devredilecek. Yenimahalle Kaymakamligi ve Iflas Dairesine kararin iletilmesi sonucu verilecek tarihe göre tahliye ve devir islemleri gerçeklestirilecek.

ANKARAPARK davasinda karari Baskan Yavas duyurdu

Ankara Büyüksehir Belediye Baskani Yavas, konuyla ilgili sosyal medya hesabindan yaptigi açiklamada su ifadelere yer verdi:

“2 yili askin süredir devralmak için hukuki mücadele verdigimiz ANKAPARK davasi sonuçlandi. Bugün parkin tahliyesine ve belediyemize devrine karar verildi.

Kurban Bayrami’nin hemen ardindan gerekli tespitleri yaparak parkin gelecegine Ankaralilar ile karar verecegiz.”
Kaynak: İHA