UEDAS'in Saha Ekibi Bayramda Da Mesaide

Güney Marmara’da elektrik dagitim hizmeti veren UEDAS, bölgesindeki tüketicilere kesintisiz ve kaliteli enerji akisini devam ettirmek için Kurban Bayrami’nda da 7 gün 24 saat mesaide olacak.

UEDAS'in Saha Ekibi Bayramda Da Mesaide
Bursa, Balikesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyonun üzerinde nüfusa hizmet veren Uludag Elektrik Dagitim A.S., bayram boyunca 310 kisilik ekibi ve 174 araciyla sahada görev basinda olacak. UEDAS, elektrik sebekesinin uzaktan kontrol edilmesini saglayan SCADA sistemiyle de tüm ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetlerini 7/24 kontrol ederek teknik ekibe destek olacak.

Saha ekipleri, hayati aydinlatmak için özellikle enerji tüketiminin artis gösterecegi tatil bölgelerinde enerji sürekliligini koruma adina yogunlasacak. Bayram süresince planli kesintileri askiya alan UEDAS, enerji tedarigini korumak için kontrollerini ve onarim çalismalarini hiz kesmeden sürdürecek.
Kaynak: İHA