Baskan Sahin, Bakan Karaismailoglu'na Taleplerini Iletti

Osmaneli Belediye Baskani Münür Sahin, Ulastirma ve Alt Yapi Bakanim Adil Karaismailoglu’nun Bilecik temaslari sirasinda ilçedeki ulasim sorunlari ileterek bir dosya sundugunu açikladi.

Baskan Sahin, Bakan Karaismailoglu'na Taleplerini Iletti
Konuyla ilgili bir açiklama yapan Baskan Sahin, "Degerli bakanimizin programi arasinda Osmaneli ilçemizle ilgili taleplerimizi Milletvekilimiz Selim Yagci ve Il Baskanimiz Serkan Yildirim ile birlikte anlattik ve sunduk. Bakanimiza, özellikle Osmaneli’nin yollarin bulustugu tam bir kavsak noktasinda yer almasi sebebiyle çok önemli bir konumda oldugunu, Osmaneli-Bursa-Bandirma hattinin YHT ve YHT tasimacilik anlaminda baglanti noktasi oldugunu anlattik. Kendileri, Osmaneli’ne proje çerçevesinde yapilacak YHT istasyonu ile ilçemizin çok daha degerli olacagini söyledi.

Degerli bakanimiza ilimize, ilçemize ve Türkiye’ye yaptigi yatirimlar için çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Öte yandan Baskan Sahin’in sundugu dosyada, Osmaneli-Besevler arasindaki Arapuçtu yolunun acilen yapilmasi. Osmaneli-Bursa-Bandirma YHT hatti için kesin olarak Osmaneli’nde yapilacak durak sonrasi, ilçeye bir Lojistik Merkezi olmasinin saglanmasi. Mekece-Iznik bölünmüs yolunda tamamlanamayan Besevler-Kaynarca arasinin bir an önce bitirilmesi talepleri yer aldi.
Kaynak: İHA