TÜMSIAD Kayseri Kariyer'de

Kayseri Büyüksehir Belediyesi ile Tüm Sanayici ve Is Adamlari Dernegi (TÜMSIAD) Kayseri Koordinatör Subesi arasinda ‘Kayseri Kariyer Projesi’ is birligi ek protokolü imzalandi.

TÜMSIAD Kayseri Kariyer'de


TÜMSIAD Kayseri Subesi’nde gerçeklestirilen imza törenine, Kayseri Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Bayer Özsoy, Kayseri Büyüksehir Belediyesi Isletmeler ve Istiraklar Daire Baskani Cenani Ayaydin,

TÜMSIAD Kayseri Koordinatör Sube Baskani Osman Atici katildi.

Imza töreninde konusan Kayseri Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Bayer Özsoy, “Insallah Kayseri’de is arayan hemserilerimize kariyer merkezi olarak TÜMSIAD ile beraber daha da güçlü bir sekilde destek olmaya devam edecegiz. Akilli sehircilik platformunda Kayseri Kariyer Merkezi’nin kullanici sayisinin giderek artmasi da bizi mutlu ediyor. Ben bu protokolün hayirli olmasini diliyorum” dedi.

TÜMSIAD Kayseri Koordinatör Sube Baskani Osman Atici ise, “Kayseri Türkiye’nin güzide ve önemli sehirlerinden bir tanesi. Bu noktada Kayserimizi gelisebilmesi adina STK ve SIAD’larin üzerlerine düsen fazlaca görev var. Bu noktada bizde bir is adamlari dernegi olarak, belediyemizin etkin rol aldigi platformun içerisinde olabilmek adina ve Kayserimizde istihdami artirabilmek adina istihdam seferberligi içerisinde yer alabilmek adina bugün kayserikariyer.com’ da olma gayreti içerisine girdik. Bununla alakali olarak da degerli protokolümüzle beraber bugün kayserikariyer.com içerisine girebilmek adina protokol imzalayacagiz” dedi.

Kayseri Büyüksehir Belediyesi Isletmeler ve Istiraklar Daire Baskani Cenani Ayaydin da, “Arkadaslarimizla birlikte her zaman vatandaslarimizin hizmetindeyiz. 24 saat esasina göre bize yönlendirildigi taktirde her zaman gelen vatandasimiza yardimci olabilme adina elimizden geleni yapmaya haziriz” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan iki kurum arasinda Kayseri Kariyer Projesi is birligi ek protokolü imzalandi.
Kaynak: İHA