Sinan Özen 20 Yil Sonra Devreklileri Costurdu

Zonguldak’in Devrek ilçesinde 31. Uluslararasi Devrek Baston ve Kültür Festivalinde düzenlenen yaz konserleri kapsaminda ünlü sarkici Sinan Özen konser verdi.

Sinan Özen 20 Yil Sonra Devreklileri Costurdu
Cumhuriyet Alani’nda düzenlenen konserde öncelikle Madenci Korosu sahne aldi. Ardindan sevenleri ile Sinan Özen bir araya geldi. Yaklasik 2 saat sahne alan Özen’e hayranlari sarkilarina eslik etti.

IHA’ya özel yaptigi röportajda Özen, 20 yil sonra tekrar Devreklilerle bulusmanin heyecanini yasadigini su sözleriyle ifade etti: “20 yil sonra tekrar geldigim bir güzellik burasi. Çok güzel agirlandik, bunun için tesekkür ederim. Bütün Devrek halkinin ve disaridan gelen misafirlerin Bastoncular Müzesi’ni ziyaret etmesini, görmesini arzu ederim. Orada geçmisten günümüze tarihten bir yolculuk var.

Muhtesem bir sey. Güzel bir seyler yapildigi zaman mutlaka karsiligi aliniyor. Türkiye’mizin, ülkemizin büyük bir degeri Baston Festivali bastonun ilk agaç olus halinden son haline kadar gelis sekli muhtesem, bayildim. Bunlar bizim ülkemizin gurur kaynaklari. Bu arada yeni klip çektim ve izleyenlerime çok güzel sürprizlerim var. Artik her sey dijital kanallarda YouTube kanalimizdan sevenlerimiz bizi izledigi için 2 ayda bir yeni klip sunuyorum müzik sevenlerimi yalniz birakmiyorum, sürekli çalisiyorum. Yasadiginiz bu muhtesem yerin kiymetini bilin lütfen buradaki insanlar için burasi hakikaten cennet gibi bir yer tadini çikarsinlar. Çünkü metropolde yasadigimiz için sehir hayatinda dogayi özleyen bir insanim. O yüzden sehir out Devrek in”

Konserde Belediye Baskani Çetin Bozkurt tarafindan Sinan Özen’e çiçek, plaket ve baston takdim edildi. Özen, izleyenlerine keyifli anlar yasatarak vedalasti.
Kaynak: İHA