Selendi Jandarmada Nöbet Degisimi

Manisa’nin Selendi Ilçe Jandarma Bölük Komutanligi’na atanan Jandarma Tegmen Muhammed Tok, görevine basladi.

Selendi Jandarmada Nöbet Degisimi
Selendi Ilçe Jandarma Bölük Komutani Jandarma Tegmen Ömer Can Çeri’nin Gümüshane’nin Torul ilçesine atanmasiyla bosalan bölük komutanligina Manisa Cezaevi Sevk Bölük Komutani Tegmen Muhammed Tok atanarak görevine basladi.

Görevi devralan Tegmen Muhammed Tok, "Manisa’mizin sirin ilçesi Selendi’de görev yapmaktan mutluluk duyacagim. Bizlerin görevi vatandasin huzuru ve güveni noktasinda mücadele etmektir. Bu noktada Ilçe Jandarma komutanligi olarak insanlarimizin mal ve can güvenligini saglamak olacaktir." dedi.

Evli ve bir çocuk babasi olan Ilçe Jandarma Komutani Tegmen Muhammed Tok, 1991 yilinda Bartin’da dogdu. Ilk, orta ve liseyi Bartin’da tamamlayan Tegmen Tok, Mugla Sitki Koçman Üniversitesinde Kamu yönetimi bölümünü bitirdikten sonra 1 yil süreyle Foça’da ardindan Beytepe’de JSGA egitimini aldiktan sonra ilk görev yeri olan Sirnak Beytüssebap ilçesine Jandarma komando alayinda 2 yil görev yaptiktan sonra 2021 yilinda Manisa’ya atanarak Cezaevi Sevk bölük komutani oldu. Geçtigimiz günlerde Selendi ilçe Jandarma Bölük Komutani Tegmen Ömer Can Çeri’nin Gümüshane’nin Torul ilçesine atanmasiyla bosalan göreve atanarak görevine basladi.

Kaynak: İHA