4 Katli Binanin Giris Katinda Yangin Çikti

Küçükçekmece’de, 4 katli binanin giris katinda çikan yanginda 80 yasindaki kadin ve torunu son anda kurtarildi. Dumandan etkilenen yasli kadin hastaneye kaldirildi.

4 Katli Binanin Giris Katinda Yangin Çikti


Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesinde saat 13.00 siralarinda 4 katli bir binanin giris katinda henüz bilinmeyen bir nedenle yangin çikti. Oturma odasinda çikan yangin büyük panige neden oldu. Evden dumanlarin çiktigini gören komsular hemen elektrik ve dogalgazi kapatarak, itfaiyeye haber verdi. Ardindan komsulardan Seref Tatar içeri girerek, 80 yasindaki Necibe Satir ve torununu kurtararak disari çikartti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangina müdahale ederken, saglik ekipleri ise kadin ve torununu ambulansa aldi. Çocugunun durumunun iyi oldugu ögrenilirken, 80 yasindaki Satir ise tedbir amaçli hastaneye kaldirildi.

Yangin kisa sürede itfaiye ekiplerince kontrol altina alindi. Evde maddi hasar meydana geldi.

"IÇERI GIRDIM ÇOCUK VE NINEYI ÇIKARDIM"

Kadin ve torununu kurtaran Seref Tatar, “Üst katta oturuyordum, bana söylediler yangin var diye. Asagiya indim duman vardi. Içeri girdim çocuk ve nineyi çikardim. Ondan sonra yangina su dökmeye basladim. Itfaiye gelen kadar biz müdahale ettik” diye konustu.

(Medeni Topaloglu - IHA)
Kaynak: İHA