Batman Üniversitesi Aday Ögrencilere Tanitiliyor

Batman Üniversitesi, Yüksekögretim Kurumlari Sinav Sonuçlarinin açiklanmasinin ardindan tercih sürecinin baslamasiyla birlikte tercih ve tanitim çalismalarini hizlandirdi.

Batman Üniversitesi Aday Ögrencilere Tanitiliyor
Aday ögrencilerin merak ettigi sorulara cevap verilmesi amaciyla tanitim ve bilgilendirme çalismalari, 1-5 Agustos tarihleri arasinda birçok yerde devam edecegi bildirildi.

Batman Üniversitesi akademik ve idari personelinin yer alacagi tanitim çalismalari basta Batman’in birçok noktasinda olmak üzere Ankara ve Van sehirlerinde ayrica sanal ortamda yapilan fuarda gerçeklestirilecegi belirtildi. Üniversite tarafindan gerçeklestirilecek tanitim çalismalarinda, Batman Park ve Petrol City Alisveris Merkezlerinde 14.00-22.00 saatleri arasinda; Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Rektörlük binasi, Ögretmen Evi Tercih Danisma Merkezi, Mesleki Egitim Merkezi Tercih Danisma Merkezi, Sehit Senay Aybüke Yalçin Il Halk Kütüphanesi, Il Milli Egitim Müdürlügü Tercih Danisma Merkezi noktalarinda ise 10.00-17.00 saatleri arasinda aday ögrenciler bilgilendirilecegi kaydedildi.

Ankara Büyüksehir Belediyesi ev sahipliginde 30-31 Temmuz tarihleri ve 12.00-19.00 saatleri arasinda Gençlik Parki Kültür Merkezi Otogar Alani’nda Üniversite Tanitim ve Tercih Günleri’nde, Yüzüncü Yil Üniversitesi ev sahipliginde ise 1 Agustos tarihinde 10.00-18.00 saatleri arasinda Kent Meydani Park AVM’nin yaninda Üniversite Tercih ve Tanitim Günleri’nde gerçeklestirilecek tanitim ve bilgilendirme çalismalari, 1-3 Agustos tarihleri ve 09.00-17.00 saatleri arasinda sanal fuar ortaminda devam edecegi ifade edildi.
Kaynak: İHA