Baskan Kandasoglu, Rana Avize'nin Açilisini Gerçeklestirdi

Van Ticaret ve Sanayi Is Dünyasi Dernegi (VATSO) Yönetim Kurulu Baskani Zahir Kandasoglu, Rana Avize’nin açilisini gerçeklestirdi.

Baskan Kandasoglu, Rana Avize'nin Açilisini Gerçeklestirdi
Kazim Karabekir Caddesi üzerinde kurulan Rana Avize’nin açilisini gerçeklestiren VATSO Baskani Zahir Kandasoglu, hayirli olsun temennilerinde bulundu. Konusmasinda son zamanlarda genç girisimciler tarafindan hayata geçirilen projelerin kendilerini mutlu ettigini ifade eden Kandasoglu, “Ülkemizin sikintili bir döneminde, ekonominin durgun oldugu bir dönemde gençlerimizin bir araya gelmesi ve ortak girisimlerde bulunmasi bizler için, Van halki için gurur verici bir durumdur” dedi.

Kazim Karabakir Caddesi üzerinde kurulan isletmenin Van’a yakisir bir isletme olduguna deginen Baskan Kandasoglu, “VATSO Dernegi olarak, is insanlari olarak bugün bu mutlulugu onlarla beraber yasiyoruz. Kendilerini yürekten kutluyor, basarilarinin daim olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Rana Avize sahibi Ridvan Ertan ise amaçlarinin Van’a katki sunmak oldugunu belirterek, “Birinci subemizde gerekli yatirimlarimizi yapigimiz zaman korktuk. Ama ikinci sube için Van’da büyük bir eksiklik oldugunu fark ettik ve yatirimlarimizi buna göre yaptik. Hakkimiza hayirlisi olsun” dedi.

Is yerinde proje ürünlerinden özel tasarim ürünlerine, LED’li avizelerden tasli avizelere kadar her türden ürünlerin var oldugunu belirten Ertan, “Ürünlerimiz garantili olup, 200 TL’den 50 bin TL’ye kadar çikmaktadir. Herkese ve her keseye göre ürünlerimiz mevcuttur. Bizler Van halkina çok güzel bir magaza açtik, bu çerçevede halkimizi magazamiza bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA