Ayvazoglu'ndan Erdogan'a Findik Tesekkürü

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoglu, 54 TL olarak açikladigi findik fiyatiyla üreticilerin yüzünü güldüren Recep Tayyip Erdogan’a tesekkür etti.

Findik üreticilerinin beklentilerinin karsilandigini ifade eden Milletvekili Ayvazoglu "Karadeniz Bölgemizdeki tüm findik üreticilerimiz bu mutlu haberi bekliyordu. Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan yine milletimizin emeklerinin alin terinin hakkini vererek açikladigi fiyatla üreticilerimizin yaninda oldugunu bir kez daha gösterdi" dedi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in küresel krize ragmen vatandaslari enflasyona ezdirmedigini ifade eden Milletvekili Ayvazoglu sunlari söyledi:

"Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan vatandasimizin pandemiye bagli küresel krizden etkilenmemesi adina birçok önlem aldi. Vatandaslarimizin alim gücünü enflasyon karsisinda yüksek tutmak adina asgari ücrette yapilan artis ve devamindaki birçok desteklemeler ve piyasayi canlandirmak adina yapilan çalismalardan sonra findik için de vatandaslarimizin beklentisinin üzerinde bir fiyat açiklayan Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a sehrimiz bölgemiz ve bütün findik üreticilerimiz adina tesekkür ediyorum. Findik fiyati hemsehrilerimize bölgemize ve ülkemize hayirli ugurlu olsun."

Findigin Türkiye’nin ihracatinda önemli bir ayi olan tarimsal milli ürünümüz oldugunu ifade eden Milletvekili Ayvazoglu "Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan sahadan gelen talep ve istekleri dikkate alarak üreticilerimizin beklentisini karsilayacak sekilde findiga hak ettigi degeri verdi. Artik görev üreticilerimizde. Ihracatimiza saglayacagi önemli katkinin bilinciyle bir tanesini bile kaybetmeden findigimizi en iyi sekilde toplayarak gerekli islemleri yapmaliyiz. Ayni zamanda findigimizi pazara indirme konusunda da acele etmeden findigin fiyatini açiklanan fiyatin üzerinde bir sekilde degerlendirilmesinin yolu üreticilerimizin bilinçli davranmasiyla saglanabilir. Bu konuya da üreticilerimizin hassasiyetle yaklasmasini rica ediyorum" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA