MÜSIAD'dan Hasbihal Ve Ahde Vefa

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi Karabük Sube yönetimi, MÜSIAD Karabük Kurucu Baskani Ahmet Nur ile hasbihal toplantisi gerçeklestirdi.

MÜSIAD Karabük Sube Baskani Cengiz Ünal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kurucu sube baskani Ahmet Nur’a kurulusundan bu güne kadar vermis oldugu emeklerinden dolayi yönetim ve üyeleri ile genel merkez adina tesekkür plaketi takdim etti.

Düzenlenen hasbihal ve ahde vefa toplantisinda yönetim kurulu üyeleri ile kurucu sube baskani Ahmet Nur’a verdikleri destek ve katkidan dolayi tesekkür eden Cengiz Ünal, MÜSIAD olarak her zaman birlikte olmanin, beraber büyümenin gücüne inandiklarini söyledi.



Ünal, “Türkiye’yi küresel arenada güçlendirmek kadar, bulundugumuz kentin kalkinmasina ivme kazandirmak; en önemli önceliklerimiz arasinda bulunuyor. Bu nedenle Türkiye’nin ve kentimizin gelisimine yön veren tesebbüsleri ve girisimcileri sonuna kadar destekleyecegiz. Bu manada Karabük subesi olarak bir ‘Danisma Kurulu’ kurmaya verdik. Bu kurul içinde sehre emek veren, vizyon olusturan, kentin ileri gelenleri ile hem yurtiçi hem de yurtdisinda temsil edecek sekilde olusturmayi hedefliyoruz. Amacimiz yasadigimiz kentte katki saglamak ve istihdama yönelik çalismalar yaparak, güçlü bir kent olusturma hedeflerimiz var. Kurulumundan itibaren 8 yil boyunca baskanligimizi yapan Ahmet Nur, baskanimizin bilgi ve birikimlerinden de faydalanacagiz. Bizler kendisine verdigi katkilardan dolayi tesekkür ediyoruz ve her zamanda yanimizda oldugunu biliyoruz” dedi.

Kurucu sube baskani Ahmet Nur ise, mevcut baskan Cengiz Ünal ile birlikte güçlü bir yönetiminin oldugunu, çalismalari da yakindan takip ettigini söyleyerek, her zaman bilgi ve birikimleri ile destek olacagini ifade ederek, sube yönetimine tesekkür etti.
Kaynak: İHA