TÜBITAK Destek Verecek

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Agaç Isleri Endüstri Mühendisligi Bölümü ögretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Budakçi’nin "Kabin Tipi Tam Otomasyon Boya Temizleme Makinesi" baslikli projesi desteklenmeye layik görüldü.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Arastirma Kurumu (TÜBITAK) bünyesinde faaliyet gösteren Arastirma Destek Programlari Baskanligi’nin (ARDEB) 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Arastirma Destek Programinda Düzce Üniversitesi’nin katma degerli projeleri desteklenmeye devam ediyor.

Düzce Üniversitesi Orman Fakültesi Agaç Isleri Endüstri Mühendisligi Bölümü ögretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Budakçi’nin "Kabin Tipi Tam Otomasyon Boya Temizleme Makinesi" baslikli projesi, ARDEB 1005 programi desteklenmeye layik görüldü.

Desteklenen proje ile Düzce Üniversitesi Lisansüstü Egitim Enstitüsü Doktora Ögrencisi ögretim görevlisi Izham Kilinç, doktora projesinin çalismalarini yürütürken, Düzce Üniversitesi Lisansüstü Orman Fakültesi ögretim elemani Ars. Gör. Dr. Mustafa Korkmaz ise proje çalismasina arastirmaci olarak katki sagliyor.

Projeleriyle ülkenin, bölgenin ve Düzce’nin kalkinmasina ve gelismesine katki sunan Düzce Üniversitesi, basarili akademisyenleriyle ve ögrencileriyle birlikte üretmeye devam ediyor.
Kaynak: İHA