TAG Otoyolu'nda Atik Panigi

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nun Gaziantep bati ve kuzey giseleri arasindaki kismina Organize Sanayi Bölgesi’ne ait atik havuzunda biriken atik sizdi. Yasanan sizma sonucu yol çift tarafli trafige kapatilirken, atik arasinda mahsur kalan bir tirin soförü itfaiye ekiplerince kurtarildi. Atigin oldugu bölgede bazi araçlarin da mahsur kalmis olabilecegi iddia edildi.

TAG Otoyolu'nda Atik Panigi


Olay, Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu’nun Gaziantep bati ve kuzey giseleri arasindaki kisminda meydana geldi. Iddiaya göre, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ne ait atik havuzunda birken atik bilinmeyen bir nedenle sizarak TAG Otoyolu’na akti. Yasanan sizma sonucu yol çift tarafli trafige kapatilirken, atik arasinda mahsur kalan bir tirin soförü itfaiye ekiplerince kurtarildi. Atigin oldugu bölgede bazi araçlarin da mahsur kalmis olabilecegi iddia edildi.

Meydana gelen olay sonrasi, durum hemen 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbar üzerine olay yerine polis, saglik, itfaiye, AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, tirin içerisinde mahsur kalan sürücüyü itfaiye merdiveni ile kurtardi. Öte yandan otoyola akan atigin altinda bazi araçlarinda kalmis olabilecegi ve kurtarma çalismalarinin baslatildigi ifade edildi.
Kaynak: İHA