Sülük, Mahallelilerle Bir Araya Geldi

Pütürge Belediye Baskani Mikail Sülük, Ulutas, Korucak, Sükan, Tastepe ve Yesildere mahallelerini ziyaret ederek vatandaslarla bir araya geldi.

Sülük, Mahallelilerle Bir Araya Geldi
Belediye Baskani Sülük, Yesildere, Ulutas ve Korucak Mahallelerinde yapimi tamamlanan, Tastepe ve Sükan Mahallelerinde yapimi devam eden kilit parke tasi çalismalarini yerinde inceledi. Mahalle muhtarlari ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

Pütürge Belediye Baskani Sülük, firsat buldukça vatandaslarla bir araya geleceklerini belirterek, “Ziyaretlerimiz devam edecek. Firsat buldukça tüm mahallelerimizde vatandaslarla bir araya gelerek sohbet edecegiz. Taleplerini dinleyecegiz. Yapabilecegimiz sorunlar nelerse onlarin da çözümüne gidecegiz” diye konustu.

Yapilan ziyarette baskan Sülük’e, AK Parti Pütürge ilçe baskani Bülent Karayilan, Belediye meclis üyeleri ve AK Parti ilçe teskilati eslik etti.

Mahalle muhtarlari mahallelerine yapilan hizmetlerden dolayi memnuniyetlerini dile getirerek Baskan Sülük’e tesekkür etti.
Kaynak: İHA