Sahinbey'de Asfalt Çalismalari Devam Ediyor

Her yil ilçe genelinde yaptigi asfalt çalismalarini arttirarak sürdüren Sahinbey Belediyesi, asfalt çalismalarina ara vermeden devam ediyor.

Sahinbey'de Asfalt Çalismalari Devam Ediyor
Sahinbey ilçesinin farkli bölgelerinde eskiyen ve bozulan yollari tamamen yenileyen Sahinbey Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri Titizler Caddesi, Yesilirmak ve Düztepe Mahallelerinde asfaltlama çalismalari gerçeklestirdi.

Çalismalarimiz araliksiz devam ediyor

Asfalt çalismalarinin araliksiz sürdügünü ifade eden Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, “Sahinbey Belediyesi olarak asfaltlama çalismalarimiza araliksiz bir sekilde devam ediyoruz. Asfalt sezonunu açtiktan sonra mahallelerimizde yipranmis olan kilit tasi ve asfalt olan yerleri yeniden yapiyoruz. Mahallelerimizde de yipranan kilit taslarini söküp asfalt, yipranan asfaltlari ise trimerle kaziyarak yerine yeni asfalt döküyoruz. Ilçemizin ve hemsehrilerimizin ihtiyaçlarina çözüm üretiyor olmak ve memnuniyetlerini görmek bizim için en büyük mutluluk. Asfalt çalismalarimiz, plan ve program dahilinde diger mahallelerimizde de devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA