Kocaeli Sefo Ile Costu

Kocaeli’nin Basiskele ilçesinde ünlü rap sanatçisi Sefo’nun konserinde sevenleri doyasiya eglendi.

Kocaeli Sefo Ile Costu


Kocaeli’nin Basiskele ilçesinde ünlü rap sanatçisi Sefo konser verdi. Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ve Basiskele Belediyesi birlikteliginde düzenlenen etkinlige her yastan müziksever katildi.

Saatler öncesinde konser alanini dolduran kalabalik, Sefo’nun sahneye çikmasiyla birlikte, bir anda coskuya büründü. Ünlü sanatçi, sevilen sarkilarini seslendirdi. Vatandaslar da hep bir agizdan Sefo’nun sarkilarina eslik etti. Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin ve Basiskele Belediye Baskani Mehmet Yasin Özlü, binlerce müziksevere unutulmaz bir aksam yasatan sanatçiya çiçek takdim etti.

"Basiskele bugün bir baska güzel"

Konser esnasinda sahneye çikan Kocaeli Büyüksehir Belediye Baskani Tahir Büyükakin, “Basiskele bugün bir baska güzel, arkasi görünmüyor bile, hepinizi çok seviyoruz, egleniyor musunuz, diye bile sormuyoruz. Eglendiginiz ortada sizi Sefo ile bas basa birakiyorum.” dedi.



“Gençlerimiz böyle bir konser ihtiyaci vardi”

Konser sonrasinda açiklamalarda bulunan Basiskele Belediye Baskani Mehmet Yasin Özlü, “Konsere katilan herkese çok tesekkür ediyorum, gerçekten güzel bir gece oldu. Özellikle pandemi sonrasi gençlerimiz böyle bir konser ihtiyaci vardi. Gençlerle oturdugumuzda sormustuk kimi istiyorsunuz, Sefo istenen sanatçilardan bir tanesiydi. Çok çoskulu bir konser oldu, tabii biraz trafik sikisikligi oldu, sehirde yogunluk olustu. Bu konuda sikinti yasayan vatandaslarimizdan anlayis bekliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA