KAYMEK'ten Ilçelerde Ilk Yardim Semineri

Büyüksehir Belediyesi Kayseri Mesleki Egitim ve Kültür A.S.(KAYMEK), kursiyerlerin farkindaliklarini artirmak ve kisisel gelisimlerine katkida bulunmak amaciyla Kayseri Il Saglik Müdürlügü ile yapilan protokol çerçevesinde Ilçe Sosyal Yasam Merkezlerinde ‘Ilk Yardim’ seminerleri düzenliyor.

KAYMEK'ten Ilçelerde Ilk Yardim Semineri


Kentte mesleki egitim ve sanat kurslarinin öncüsü olan Büyüksehir Belediyesi KAYMEK A.S. faaliyetlerini araliksiz sürdürürken, sehir merkezinin yani sira ilçelerde de düzenlenen etkinliklerde ilgi odagi oluyor. Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç’in talimatlari çerçevesinde ‘bilinçli ve duyarli toplum’ olgusunu her daim üst seviyede tutmak amaciyla birçok egitim semineri gerçeklestiriyor. Bu çerçevede Büyüksehir Belediyesi KAYMEK, Kayseri Il Saglik Müdürlügü isbirligi ile ilçelerde bulunan Ilçe Sosyal Yasam Merkezlerinde ‘Ilk Yardim’ seminerleri düzenliyor.

Ilk yardim egitim seminerinde temel yasam destegi, suni solunum, kalp krizi esnasinda dogru müdahale ve de kanamalarda ilk yardim gibi konular ele alinacak.
Kaynak: İHA