Günün Özeti

Günün öne çikan gelismelerini sizler için derledik;

Günün Özeti


Servis minibüsü giselere çarpti, 1’i agir 7 kisi yaralandi

Servis minibüsü kontrolden çikarak Esenyurt’ta giselere çarpti. Kazada 1’i agir 7 kisi yaralandi.

....

TEM Otoyolu’nda oksijen tüpü yüklü kamyon alev alev yandi

TEM Otoyolu’nda oksijen tüpü yüklü kamyon alev alev yandi. Kamyonda yüklü tüplerin patlama tehlikesine karsi yol iki tarafli olarak trafige kapatilirken, uzun araç kuyruklari olustu. Yangin, itfaiye ekiplerinin uzun ugraslari sonucu söndürüldü.

......

Soydugu evden çikarken ayakkabilari bile çaldi

Istanbul Zeytinburnu’nda bir binanin kapisini kartla açtiktan sonra evden hirsizlik yapan süpheli, binadan çikarken kapi önünde duran ayakkabilari bile çaldi. Süphelinin binaya giris ve çikis anlari güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.

....

Covid-19 vaka sayilarinda hizli artis

Covid-19’un yeni varyantlari BA4 ve BA5 digerlerine göre çok daha bulastirici. Bir Covid hastasi hastaligi 19 kisiye bulastirabiliyor. Saglik Bakanliginin verilerine göre vaka sayisi 35 binlerde.

.....

Makas atarken görüntülendi, dakikalar sonra kaza yapti

Maltepe’de asiri hiz yaptigi esnada makas atarak ilerleyen lüks araç sürücüsü dakikalar sonra kaza yapti. Aracin kaza öncesi trafikte makas atarak ilerledigi anlar araç kamerasina yansidi.

....

Ev sahibi yakaladigi hirsizi camdan sarkitti: O anlar kamerada

Beyoglu’nda öglen saatlerinde girdigi bir dairede, ev sahibine yakalanan hirsiz saglam kayaya çarpti. Ev sahibi, yasanan bogusmanin ardindan pencereden kaçmaya çalisan hirsizi ensesinden yakaladi. 15 dakika boyunca pencerede asili kalan hirsiz, olay yerine gelen polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

.....

Filipinler’de 7 büyüklügünde deprem: 4 ölü

Filipinler’in Abra kentinde meydana gelen 7 büyüklügündeki depremde en az 4 kisi hayatini kaybetti.

....

Hindistan’da yildirim düstü: 20 ölü

Hindistan’in Bihar eyaletinde yildirim düsmesi sonucu 20 kisi hayatini kaybederken, Rajasthan eyaletinde ise Muson yagmurlarinin neden oldugu sel felaketinde 4 çocuk hayatini kaybetti, ana tren istasyonu sular altinda kaldi.

....

Vaaz veren piskoposun 1 milyon dolarlik mücevherleri çalindi

ABD’de gösterisli tarziyla taninan Piskopos Lamor Miller-Whitehead’in 1 milyon dolarlik mücevherleri, internet üzerinden canli yayinladigi vaaz sirasinda çalindi.

Kaynak: İHA