Dogu Anadolu Bölgesinde Ilk

Malatya sanayisinin daha da gelismesi için 2. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yapimi devam eden ve Dogu Anadolu Bölgesindeki ilk ISGEM Model Fabrika insaati hizla yükseliyor.

Dogu Anadolu Bölgesinde Ilk
Vali Hulusi Sahin, Vali Yardimcisi Mustafa Sahin, Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Oguzhan Ata Sadikoglu, ISGEM Müdürü Necip Cengil, ISGEM Icra Kurulu Baskani Özcan Dündar, Firat Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Dr. Abdulvahap Yogunlu, 2. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Vahap, organize sanayi bölgelerinde incelemelerde bulundu.

2. Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yapimi devam eden ISGEM Model Fabrika insaat alaninda inceleme yapan Vali Sahin ve beraberindekiler, 671 metrekare alana kurulan Dogu Anadolu Bölgesindeki ilk model fabrika olma özelligine sahip ISGEM Fabrika insaat alaninda yetkililerden bilgi aldilar.

Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi Müdürlügü toplanti salonunda mütesebbis heyet ile düzenlenen toplantiya katilan Vali Sahin’e 2. Organize Sanayi Bölgesi hakkinda sunum yapildi.

Kalifiye eleman yetistiren okulda inceleme

2. Organize Sanayi Bölgesinde egitim veren Inönü Üniversitesi Malatya Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulunu ziyaret eden Vali Sahin’e Inönü Üniversitesi Malatya Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Cemal Koyunoglu sunum yaparak okul hakkinda bilgiler verdi.

Yapilan sunumun ardindan Malatya Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu yerleskesi içerisinde bulunan atölyeler ve laboratuvari gezen Vali Sahin, gençlerin istihdamina katki sunulmasi ve ekonomimize kalifiye eleman yetistirilmesinden dolayi tesekkür etti.

Malatya Organize Sanayi Bölgesi Meslek Yüksekokulu’ndaki inceleme programinda, Inönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kizilay da bulundu.
Kaynak: İHA