Bir Günde 3 Bin 549 Ton Asfalt Serimi
Gaziantep Büyüksehir Belediyesi, devam eden asfaltlama sezonunda bir günde 3 bin 549 ton asfalt serimi yapti.

Ilçe kirsal mahallelerinde sathi kaplama çalismalari devam ediyor
Ekipler ayrica kirsal mahallelerini birbirine ve ana yollara baglayan hat üzerinde ise sathi kaplama çalismalarina Sahinbey, Oguzeli, Nizip ve Islahiye ilçelerinde devam ediyor.
Bu çerçevede Sahinbey ilçesinde, Yayci-Kayalipinar, Yayci - Kayakent, Serince, Bestepe, Dokurcun, Doganca, Kayakent bakim ve sathi kaplama çalismasina devam etti.
Oguzeli ilçesinde; Altinyurt mahallesi, Karpuzatan mesire alani ve Oguzeli merkez baglanti yolu, Ikizkuyu, Yeniyazi, Kayalipinar, Gebeköy ince yol grup yolu baglantisinda çalismalar sürüyor.
Nizip ilçesinde; Boyluca, Köseler grup yolu baglantisi, Dayidagi Boyluca grup yolu baglantisi, Dayidagi, Aril, Yeniyazi Nizip yolu baglantisinda sathi kaplama sürerken, Islahiye Ilçesinde, Altinüzüm, Yukari Bilenler, Asagi Bilenler arasi baglantilarinda sathi kaplama çalismalarina araliksiz devam ediyor.
