Baskan Sandal'dan Cengizhan'a 3 Müjde

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal, geçtigimiz hafta basladigi mahalle gezilerine Cengizhan’da devam etti. Belediye çalismalarini yerinde inceleyen, esnafin ve vatandaslarin taleplerini ilk agizdan dinleyen Baskan Sandal; kentsel dönüsüm, yeni etüt merkezi ve mahalleye kazandirilacak kafeterya için vatandaslara müjde verdi. Baskan Sandal “Cengizhan bizim için çok kiymetli bir bölge. Eksikleri tek tek tamamliyoruz” dedi.

Baskan Sandal'dan Cengizhan'a 3 Müjde
Mahallelerdeki çalismalari yerinde gözlemlemek ve vatandaslarin talep ve önerilerini ilk agizdan dinlemek için mahalle gezilerine hiz veren Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal’in bu seferki duragi Cengizhan oldu. Ilk olarak mahalle muhtari Taner Kanbur’u ziyaret eden ve mahalle ile ilgili yapilmasi gerekenlerin listesini alan Baskan Sandal, daha sonra esnaf ziyareti yapti, talep ve önerileri dinledi. Bes çayini Karatas Ailesi birlikte içen Baskan Sandal, partinin mahalledeki en yasli Suliben Gündas’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Mahalle turuna; CHP Ilçe Baskani Didem Gültekin, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve belediye bürokratlari da eslik etti.

Kentsel dönüsüm, kafeterya ve etüt merkezi müjdesi

Cengizhan Mahallesi için sürdürülen çalismalar konusunda vatandaslara bilgi veren Baskan Sandal, imar plani revizyon çalismalarinda sona yaklasildigini ve mahalleyi kalkindiracak planlarin önümüzdeki aylarda tamamlanarak askiya çikartilacagini müjdeledi. Ekrem Akurgal Parki içerisinde yapimi devam eden sosyal tesisin de kisa sürede hizmete açilacagini belirten Baskan Sandal, Cengizhan Taziye Evi’nin, uygun zamanlarda çocuklar için etüt merkezi olarak da kullanima açilacagini söyledi.

Sandal; Serhat Camisi tarafindan ek hizmet alani olarak kullanilmasi talep edilen belediyeye ait alanla ilgili olarak da yasal prosedürü incelediklerini ve bu alani camiye kazandirmak için özveri ile çalisacaklarini ifade etti.



“Cengizhan’in çehresi degisecek”

Bayrakli Belediye Baskani Serdar Sandal “Bayrakli’nin her mahallesi, her sokagi bizim için çok kiymetli. Bu nedenle her bölgede topyekûn çalisma sürdürüyoruz. Cengizhan Mahallesi sakinlerinin bize gösterdigi ilgi ve alaka gücümüze güç katti. Basta planlama çalismalari, sosyal tesis ve etüt merkezi olmak üzere tüm eksiklerin giderilmesi ve vatandaslarin refah düzeyini artiracak taleplerin yerine getirilmesi için var gücümüzle çalismalarimizi sürdürecegiz. Sosyal yasam alanlari, saglikli konutlari, yollari ve altyapisiyla yepyeni bir Cengizhan olusturmakta kararliyiz” diye konustu.

Kaynak: İHA