Bahçesehir Koleji Lansman Toplantisi Gerçeklesti

Zonguldak Bahçesehir Koleji Lansmani, Dedeman Otel’de gerçeklestirildi. Toplantida konusan Bahçesehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dag, “Emegin baskentinde olmaktan gururluyuz. Nitelikli egitimi 65 sehirde 151 kampüs ile Türkiye’nin her noktasina tasiyoruz” dedi.

Bahçesehir Koleji Lansman Toplantisi Gerçeklesti
Toplantiya Bahçesehir Koleji Genel Müdür Özlem Dag, Bahçesehir Koleji Yerel Ortaklardan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Savas Boyar, Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Egitim Arastirma Merkezi (SODIMER) Baskani Prof. Dr. Levent Eraslan, Bahçesehir Koleji Zonguldak Kampüsü Kurucu Temsilcisi Esin Yazici, Kampüs Müdürü Irem Papila ile Okul Müdürü Arda Elbir’in yani sira kurucu ortaklar Durmus Alaca, Muhammet Ali Gülay, Ali Haydar Sungur, Özcan Gedikli de katildi.

Lansmanda konusan Bahçesehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dag, Emegin baskentinde olmaktan mutluluk duyduklarini ifade ederek, “Zonguldak’ta doganlarin ve burada yasayanlarin Bahçesehir olsun çok istedik. Çünkü biz 28 yildir Türkiye’nin her noktasinda nitelikli egitimi tüm çocuklarimizla bulusturmak için çalisiyoruz. Nitelikli egitimi bugün 151’inci kampüs ve 65’inci sehirde Türkiye’nin her noktasina tasiyoruz. Bu vizyon kurucumuz Enver Yücel’in vizyonu. Bugünün daha büyük bir önemi olduguna inaniyorum çünkü tüm dünya zorlu bir pandemi sürecinden geçti. Onun öncesinde baslayan son 50 yili kapsayan teknolojideki, bilimdeki degisim dönüsüm, bugün ile yarinla iliskili olan en temel alan egitimde degisiklige yol açmisti. Pandemi bu degisimi hizlandirdi. Ekonomik degisiklikler zorluklar söz konusu. Bütün bu zorluklarin ortasinda bir seyin önemi daha da çok ortaya çikiyor ‘Egitim’ ülkemiz içinde olmazsa olmaz. Egitim sadece egitimcilerin konusu olmayan bir alan. Çünkü çocuklarimizi yetistiriyoruz ve gelecege hazirliyoruz” dedi.



“Amacimiz çocuklarimizin dünya ile konusabilecegi, dünyanin her noktasinda liderlik edebilecegi bireyler yetistirebilmek”

Amaçlarinin çocuklarin dünyanin her noktasinda hakim oldugu, yalnizca Türkiye’de degil Dünyanin her noktasinda liderlik edebilecegi bireyler yetistirebilmek oldugunu ifade eden Dag, “Bütün bu süreçleri basarabilmenin yolu önce kendi kültürlerini, degerlerini bilen dünyada evrensel degerlere hakim olan ve kendisi üretebilecek, gelistirici bireyler yetistirmekten geçiyor. Bahçesehir’in egitim felsefesinin özünü de bu olusturuyor” dedi.



“Ögrencilerimizi nitelikli üniversitelere yerlestirebilmek için hazirliyoruz”

Türkiye’deki en nitelikli üniversitelere yerlestirmek için ögrencileri 360 derece hazirladiklarini sözlerine ekleyen Bahçesehir Koleji Genel Müdür Özlem Dag, “Lise LGS’den baslayan YKS ile devam eden süreçlere ögrencilerimizi tam hazirliyoruz. Bahçesehir Koleji’nin hem kitlesel basarida hem de bireysel derecelerde en önde oldugunu ifade etmeden geçemeyecegim. Egitim ögretim bir bütün. Akademik süreçleri sosyal gelisimini bununla birlikte sanat ve spordaki süreçlerini desteklemek gerekiyor” seklinde konustu.

Lansman, gazetecilerin soru cevaplarinin ardindan sonra erdi.
Kaynak: İHA