Antalya'da Temel Bisiklet Sürüs Egitimi

Antalya Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi tarafindan “Temiz hava ve saglikli yasam için pedalliyoruz” sloganiyla baslatilan temel bisiklet sürüs egitiminde, 10-65 yas araligindaki bisiklet severlere ders veriliyor.

Antalya'da Temel Bisiklet Sürüs Egitimi
Akdeniz Kent Parki bugünlerde bisiklet severlerin ugrak yeri haline geldi. Hem bir ulasim araci hem de spor amaçli bisiklet kullaniminin yayginlasmasi üzerine harekete geçen Antalya Büyüksehir Belediyesi temel bisiklet sürüs egitimi düzenliyor. Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Baskanligi ‘Temiz Hava ve Saglikli Yasam için Pedalliyoruz’ sloganiyla 10 -65 yas arasi vatandaslara Akdeniz Kent Parki içerisinde olusturulan parkurda temel bisiklet sürüs egitimi veriyor.

Genç-yasli fark etmeksizin egitime davet

Özellikle kadin ve çocuklarin yogun ilgi gösterdigi kursa katilanlar bisiklet üzerinde dengede durmayi ve pedal çevirmeyi ögreniyor. Spor Hizmetleri Sube Müdürü Yakup Deveci, sosyal belediyecilik çerçevesinde vatandaslara hizmet vermeye çalistiklarini, bisiklete binmeyi çesitli nedenlerden dolayi ertelemis vatandaslarin genç yasli fark etmeksizin egitime beklediklerini söyledi.



Yeni dönem kayitlari

Akdeniz Kent parki içinde gerçeklesen egitime katilmak isteyenler 27 Temmuz -3 Agustos tarihleri arasinda www.abbsporhizmetleri.com adresinden kayit olabiliyor. 5 Agustos -19 Agustos tarihleri arasinda devam edecek egitimlere ücretsiz olarak; pazartesi, çarsamba, cuma ve cumartesi günleri katilim saglanabiliyor.

Temel bisiklet sürme egitimleri kontenjanla sinirli ve kayit yaptiranlarin kesin kayitlari 4 Agustos Persembe saat 14.00’da internet adresinden sorgulanabilecek.
Kaynak: İHA