Ordu'da Basin Ödülleri Sahiplerini Buldu

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Dernegi tarafindan düzenlenen ‘Geleneksel Yilin Medya Ödülleri’ töreninde ödüller sahiplerini buldu. Törende Ihlas Haber Ajansi muhabiri Selim Kusçu, ‘En Iyi Haber Fotografi’ kategorisinde ödüle layik görüldü.

Ordu'da Basin Ödülleri Sahiplerini Buldu
19 Eylül Gazeteciler Dernegi tarafindan Ordu Kültür ve Sanat Merkezi’nde Geleneksel Yilin Medya Ödülleri töreni düzenlendi.

Dernek Baskani Erdogan Erisen, yarismaya 11 dalda 36 gazeteci-yazarin katildigini açikladi.

Törene katilan Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordu genelinde yapilan güzel islerde yerel basinin büyük destegini gördüklerini, istisarelerde bulunduklarini ifade ederek, “Ordu adina yapilacak güzel islerde her daim beraberiz. Ümit ediyorum ki bütün illerimizde de böyle bir durum vardir. Burada biz güzel bir aileyiz, bu ailenin en degerli unsurlarindan birisi basin mensubu arkadaslarimiz. Ben sizlere yaptiginiz özverili çalismalariniz adina tesekkür ediyorum” dedi.

Ordu 19 Eylül Gazeteciler Dernegi Baskani Erdogan Erisen ise, “Her yil yaptigimiz ‘Geleneksel Medya Ödülleri Yarismasi’ son 2 yildir pandemi nedeniyle kapali salon toplantilari yapamadigimiz için ertelenmisti. Bu yil ödüllerimizi vermek istedik. Titiz bir çalisma yapilarak ödüllerin sahipleri belirlendi. Ödül alan basin mensubu arkadaslarimiza basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.

Törende AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündogdu, CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adigüzel, Ordu Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Celal Tezcan ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Baskan Yardimcisi Sefa Özdemir de birer konusma gerçeklestirdi. Yapilan konusmalarin ardindan gerçeklesen ödül töreninde, Ihlas Haber Ajansi Ordu muhabiri Selim Kuscu ‘En Iyi Haber Fotografi’ ödülünü AK Parti Ordu Milletvekili Metin Metin Gündogdu’dan aldi. Ödül alan basin mensuplari söyle:

Televizyon:

En Iyi Haber Ödülü- Gökhan Gül (Altas TV)

En Iyi Haber Programi- Funda Altas Simsit (Altas TV)

En Iyi Aktüel Program Ödülü (Ümit Atabay (TV 52)

Yazili Basin:

En Iyi Haber- Eyüp Elevli (AA) -Emrah Gemicioglu (Afis Gazetesi)

En Iyi Haber Fotografi- Selim Kusçu (Ihlas Haber Ajansi)

En Iyi Köse Yazisi- Metin Akyürek (Ordu Gözlem)

En Iyi Spor Haberi- Tevfik Kul (Ordu Hayat)

En Iyi Mizanpaj- Zekiye Aksu (Ordu Hayat)

En Iyi Röportaj (Mustafa Kirlak (Ordu Olay)

Radyo Dali:

En Iyi Radyo Programi- Derya Kara (Ordu FM)

Internet Medyasi:

En Iyi Internet Medyasi - Ordu Ulak

Onur Ödülleri:

Durdiye Aksu (Ordu Olay)

Güfer Aktas Hekim (Ordu Hürses)

Yeliz Eren (Tribün)

Feridun Altuntas (Fatsa Günes)

Hakan Korkmaz (Ünye Oney Flash FM)

Ceren Özdemir Ödülü:

Ebru Poyraz (Altas TV)

Jüri Özel Ödülü

Akin Çiçek (TV52)
Kaynak: İHA