Gediz'de Derya Ulug Coskusu

Kütahya’nin Gediz ilçesinde bu sene 18’ncisi düzenlenen Geleneksel Tarhana Festivali’nde ünlü sanatçi Derya Ulug sevenlerine unutulmaz bir gece yasatti.

Gediz'de Derya Ulug Coskusu
Adnan Menderes Yasam Parki’nda düzenlenen 18. Geleneksel Gediz Tarhana Festivali’nin ilk gününde Derya Ulug konseriyle tüm vatandaslar gece geç saatlere kadar eglendi. Aksam saatlerinde baslayan konsere Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, Gediz Belediye Baskan Yardimcisi Sule Bilgili, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayida vatandas katildi.

Sanatçiya hep bir agizdan eslik eden 10 bini askin vatandas, sarkilari sanatçi ile birlikte seslendirdi. Tüm izleyenlerin renkli bir gece geçirdigi konserin son bölümünde sahneye gelerek Derya Ulug ve ekibine tesekkür eden Belediye Baskani Akçadurak, Gediz tarhanasi ve hediye takdim ederek, alani dolduran izleyicilere tesekkür etti.

Baskan Akçadurak’a misafirperverligi ve nezaketinden dolayi tesekkür eden Derya Ulug, Twitter hesabindan da “Gediz’de muhtesem bir konser verdik. Hem muhtesem kalabaliga hem orkestra arkadaslarimin yanina gidip tek tek tesekkür eden zarif Belediye Baskanimiz Muharrem Akçadurak’a tesekkür ederim” seklinde paylasimda bulundu.

Gediz Açik Hava Sahnesi’nde düzenlenen konser sonunda düzenlenen havai fisek gösterileri büyük bir ilgi ile izlendi.
Kaynak: İHA