Çamyuva'ya Yatirimlar Devam Ediyor

Kemer Belediye Baskani Necati Topaloglu, Çamyuva Mahallesi Hayitligöl mevkiindeki 6 milyon 749 bin 919 ve 7 milyon 944 bin TL yatirim yapilacak olan kapali pazar yerindeki çalismalari inceledi.

Çamyuva'ya Yatirimlar Devam Ediyor
Temel hazirlik ve aplikasyon çalismalarinin basladigi kapali pazar yerindeki inceleme sirasinda Belediye Baskani Topaloglu’na, Belediye Baskan Yardimcilari Emin Gül ve Baki Yalin da eslik etti. Baskan Topaloglu ve beraberindekiler kapali pazar yerindeki incelemenin ardindan Hayitligöl mevkiindeki çalismalari yerinde gördü.

"Modern bir kapali pazar yeri yapacagiz"

Her yil su baskinlarinin yasandigi bölgede vatandaslarin magdur olmamasi için çalistiklarini belirten Baskan Topaloglu, sorunun en kisa sürede çözüme kavusturulacagini söyledi.

Topaloglu, Kemer Belediyesinin her daim vatandasinin yaninda yer aldigini belirterek, “Çamyuva Mahallemizdeki kapali pazar yerimizin insaatina basladik. Burada 7 milyon 944 bin liralik bir yatirim yapacagiz. Ilk kapali pazar yerimizi Kuzdere’de daha sonra Arslanbucak’da halkimizin kullanimina sunmustuk. Simdi de Çamyuva Mahallemize yakisan modern bir kapali pazar yeri yapacagiz. Kemerimize simdiden hayirli olsun” dedi.



“Hayitligöl mevkiinde 6 milyon liralik yatirim yapiyoruz”

Her yil kis aylarinda yogun yagis nedeniyle su baskinlarinin yasandigi Çamyuva Mahallesi Hayitligöl mevkiinde de çalismalarin devam ettigini ifade eden Topaloglu, sunlari kaydetti:

“Söz konusu bölgemizde yasanan su baskinlarinin önüne geçmek için çalismalarimiz son hiziyla sürüyor. Belediye olarak burada U kanal menfez ve su toplama havuzu yapim çalismalari çerçevesinde belediyemiz yükümlülügündeki hafriyat islerine basladik. Burada 6 milyon 749 bin liralik bir yatirim yapiyoruz. En kisa sürede çalismalarimizi tamamlayacagiz ve halkimizin magduriyetini giderecegiz. Halkimiza en iyi sekilde hizmet etmeye devam edecegiz.”
Kaynak: İHA