BEÜ Tercih Danismanlik Stantlari Açildi

Bülent Ecevit Üniversitesi akademik ve idari personeli Eregli ve Zonguldak’ta açtigi stantlarda tercihte bulunacak ögrenciler için danismanlik destegi vermeye basladi.

BEÜ Tercih Danismanlik Stantlari Açildi
Bülent Ecevit Üniversitesi akademik ve idari personeli Farabi Kampüsü Rüstü Onur Çalisma Salonu, ve Zonguldak ve Eregli’deki AVM’lerde üniversite tercih danismanlik stantlari hizmet vermeye basladi.

Üniversitedeki çesitli bölüm ve programlar hakkinda adaylara ve ailelere bilgi hizmeti veren tercih danismanlik stantlarinda, adaylarin aldiklari puan ve hedefleri dogrultusunda tercih destegi de saglaniyor. Ilk gününde yogun ilgi gören stantlari Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ismail Hakki Özölçer de belirli araliklarla ziyaret ederek aday ögrencilerle ve ebeveynlerle bir araya geliyor.

Üniversitenin akademik ve idari personeli yaninda psikolojik danismanlarinin da yer aldigi stantlardaki tercih danismanlik destegi, 25-29 Temmuz haftasi boyunca saat 10.00-17.00 arasinda Farabi Kampüsü Rüstü Onur Çalisma Salonu, Zonguldak ve Eregli’de bulunan AVM’lerde verilmeye devam edecek.
Kaynak: İHA