Bursa'da Ilyas Yalçintas Rüzgari Esti

Ünlü sarkici Ilyas Yalçintas Bursa Açikhava sahnesinde Bursali dinleyicileri ile bulustu. Açikhava Tiyatrosu’nun doluluk orani düsük olmasina ragmen Ilyas Yalçintas sarkilariyla dinlemeye gelen Bursalilara unutulmaz bir gece yasatti.

Bursa'da Ilyas Yalçintas Rüzgari Esti
‘Incir’ sarkisiyla adini duyuran ve yapmis oldugu çalismalar ile adindan sikça söz ettiren Ilyas Yalçintas, Bursa Açikhava Tiyatrosu’nda Bursali müzikseverler ile bulustu. ‘Içimdeki Duman’ sarkisi ile Bursalilari selamlayan Yalçintas; “Ayaginiza saglik, tekrardan hos geldiniz. Agirlikli olarak kendi repertuarimizdan ayarladik ama yine cover sarkilar da çalacagiz, sizin bildiginiz sarkilar yine. Beraber söylersek konser daha keyifli olacaktir.Hadi baslayalim mi?” diyerek son yayinladigi single çalismasi ‘Rüzgarim Seninle Esse’ sarkisiyla konserine devam etti.

Yalçintas, “Içimdeki Duman”, “Incir”, “Kirli Kadeh”, “Bu Nasil Veda”, “Çok Yalnizim”, “Gökyüzüm” gibi sevilen sarkilarinin yani sira 90’li yillardan günümüze sevilen sarkilardan olusan sahne repertuvariyla müzikseverlerden tam not aldi.
Kaynak: İHA