Baskan Akin'dan Çalismalara Siki Takip

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin gün içerisinde pek çok noktada devam eden çalismalari yerinde inceledi. Baskan Akin’a ziyaretleri sirasinda Baskan Yardimcilari Firat Honaz, Ahmet Daskan ve Evren Erbas da eslik etti.

Baskan Akin'dan Çalismalara Siki Takip
Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, günün ilk ziyaretini geçtigimiz günlerde elektrik kontagindan çikan yangin sonucu evi yanan In Ailesine gerçeklestirdi. Baskan Çetin Akin ziyarette In Ailesine geçmis olsun dileklerini ileterek yanan evde incelemelerde bulundu. Baskan Akin yangin magduru aileye gerekli yardimin yapilmasi talimatini verdi.

Turgutlu Stadyumu çalismalarinda sona gelindi

Baskan Çetin Akin, Baskan Yardimcilari Firat Honaz, Ahmet Daskan ve Evren Erbas ile birlikte Turgutlu Stadyumu’nda devam eden çalismalar hakkinda bilgi aldi. Baskan Akin, Turgutlu Stadyumu’unda, insaat faaliyetlerine tüm hiziyla tekrar baslandiginin ve stadyumun dört ay içerisinde hazir hale getirileceginin bilgisini paylasti.

Turgutlu Stadyumu çalismalarini degerlendiren Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Yapimi uzun zamandir süren Turgutlu Yeni Stadyumu’ndayiz. Stadyumun bitirilmesi ile ilgili geçen haftalardaki yaptigimiz hamleler sonuç verdi. Bugün itibariyle de yapilan isleri kontrol etmek amaciyla Belediye Baskan Yardimcilarimiz ile birlikte stadyumumuza geldik. Biliyorsunuz Turgutlu Belediyesi Sehir Meclisi’nde bir açiklamam olmustu. Yasal sürecin baslatildigini cezai islemlerin gecikme anlaminda her geçen gün uygulanacagini söylemistik. Bu sözümüzü de yerine getirdik. Cezai islemler uygulandi. Sonrasinda da insaatin yapimina hizli bir sekilde baslandi. Bir aksilik olmazsa eksik kalan isler ve yapilacak olan isler ile ilgili sözlesmeler imzalandi. Müteahhit firmanin dört aylik taahhüdü oldu bize. Bu dört ay içerisinde stadin ivedi bir sekilde bitirilmesi ile ilgili kararlarimizi aldik. Süreci hizli bir sekilde hem bizim nezaretimizde takip ederek hem müteahhit firmanin vermis oldugu sözler itibariyle de birlikte isbirligi içerisinde nihai sona erdirmek için elimizden gelen bütün gayreti gösterecegiz” diye konustu.

Baskan Akin ve Baskan Yardimcilari son olarak Turgutlu’da kurulan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nin devam eden çalismalarini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldi.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Saha çalismalarimiza devam ediyoruz. Yine Turgutlu’muza çok önem verdigimiz ve istihdamin önünü açacak olan Orta Ölçekli Küçük Isletmeler Yapi Kooperatifi’ndeyiz. Bu projeye göreve geldigimiz ilk andan itibaren destegimiz devam ediyor. Insaatimiz da çok hizli bir sekilde ilerliyor. Hedefimiz 2023 yilinin sonunda bu isletmeleri tamamen faaliyete geçirmek. Insaatimiz bittiginde ve faaliyete geçtiginde Turgutlu’muza 6-7 bin istihdam saglayacak. Biz de bunun hamiligini yapiyoruz. Projelerimizden gelen bütün katkiyi belediye olarak sunuyoruz. Turgutlu’muza hizli bir sekilde kazandiracak oldugumuz bu projenin hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA