Sporda Çita Yükseliyor

Yildirim’a yeni spor tesisleri kazandirirken, diger taraftan mevcut tesisleri de modernize ederek renovasyon çalismalari sürdüren Yildirim Belediyesi, ‘Mimar Sinan Spor Tesisi’ni sil bastan yenileyip modern bir komplekse dönüstürdü.

Sporda Çita Yükseliyor
Yildirim’i sporda marka kent haline getirmek için çalismalar yürüten Yildirim Belediyesi, Mimar Sinan Spor Tesisi’ndeki renovasyon çalismalarinin sonuna geldi. Mevcut tesisi ek yatirimlarla daha modern ve çok amaçli bir komplekse dönüstüren Yildirim Belediyesi, ilçeye dört dörtlük bir modern spor kompleksi kazandirdi. Çalismalar çerçevesinde daha modern, konforlu ve çok amaçli bir spor kompleksine dönüsen Mimar Sinan Spor Kompleksi’ni ziyaret eden Yildirim Belediye Baskani Oktay Yilmaz, “9 bin metrekarelik kullanim alanina sahip alanina sahip mevcut tesisimize ilave olarak, 2 katli kadin çocuk spor merkezi yaptik. Hayata geçirdigimiz yeni hizmet binamizda kadinlar için modern spor merkezi, çocuklar için jimnastik ve satranç salonu, soyunma odalari, lavabolar, idari ofisler ve kafeterya yer aliyor. Yenilenen mevcut binada ise basketbol, voleybol, tenis ve badminton salonu bulunuyor. Açik yüzme havuzu, yürüyüs yollari, çocuk parki ve bahçe satranci ile Yildirim’a deger katan kompleksimizde derslerimiz verilmeye basladi.

Hemsehrilerimize verdigimiz bir sözü daha hayata geçirmenin heyecanini ve mutlulugunu yasiyoruz” dedi.

Yildirim’da altyapidan ulasima, tarihi kültürel mirastan turizm yatirimlarina kadar her alanda yogun bir çalisma içinde olduklarini belirten Baskan Oktay Yilmaz, Yildirim’i daha saglikli ve yasanilabilir bir kent haline getirmekte kararli olduklarini söyledi.

Ilçeyi gelecege tasiyacak büyük projeleri hayata geçirirken, halkin taleplerini de öncelikli olarak hayata geçirdiklerini ifade eden Baskan Yilmaz, “Öncelikli hedefimiz hemsehrilerimizi yasadiklari mahallelerde mutlu etmek. Bu amaçla parklar, yesil alanlar, egitim, spor kültür tesisi gibi tüm sosyal donati alanlarinin her mahallede olmasi için çalismalarimiz sürüyor. En önemli zenginligimiz olan gençlerimizin yasadiklari semtlerde daha saglikli ortamlarda spor yapabilmeleri amaciyla yatirimlarimizi sürdürecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA