Yaz Okullarinda Sertifika Sevinci

Mudanya Belediyesi Yaz Spor Okullarinda ilk dönem egitimleri tamamlandi. Basketbol, hentbol ve futbol branslarinda verilen egitimlere ilk dönem 250 ögrenci katilirken, uzman antrenörler tarafindan egitilen kursiyerler sertifika sevinci yasadi.

Yaz Okullarinda Sertifika Sevinci
Mudanya Belediyesi’nin Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde ögrencilerin fiziksel gelisimleri açisindan verimli bir dönem geçirmelerini saglamak hedefiyle açtigi Yaz Spor Okullarinin ilk dönemi sona erdi. Basketbol, hentbol ve futbol branslarinda ilk dönem 250 ögrenci ücretsiz spor egitimi aldi.

Çocuklarin alanlarinda uzman antrenörler tarafindan egitildigini kaydeden Mudanya Belediye Baskani Hayri Türkyilmaz, yaz dönemi boyunca çocuklarin bedensel ve zihinsel gelisimi adina spor faaliyetlerine destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.

Spor okullarina katilan çocuklar sertifikalarini, Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Sevgi Ursavas ile anne ve babalarinin elinden aldi. Sertifika sevinci yasayan küçük sporculara branslarina göre teknik malzemelerin bulundugu çanta da hediye edildi.
Kaynak: İHA