Öykü Gürman Hem Costu Hem Costurdu

Dede Korkut Kültür ve Sanat Söleninin 3’ncü gününde Bayburt’ta Öykü Gürman Rüzgari esti.

Öykü Gürman Hem Costu Hem Costurdu
Sarkilariyla geceye damgasini vuran sanatçi Bayburt Belediyesi Büyüksehir Parki Amfi Tiyatro alaninda bulunan yaklasik 7 bin kisiye unutulmaz bir gece yasatti. Gece, ilk olarak Giresun Halk Oyunlari ekibi gösterileriyle basladi.

Daha sonra sahneye yerel sanatçilardan Turan Ali ve Nisa Akpulat çikti. Sarkilarini söyleyen ve geceye renk katan sanatçilarin ardindan Öykü Gürman sahne aldi. Karadeniz ezgileriyle ve hareketli parçalariyla konser alaninda bulunanlari costuran Gürman, sahneye minik hayranlarini alarak fotograf çekilmeyi de unutmadi. Sarkilarini söylemek için sahneye çikan Gürman’a Bayburt Belediye Baskani Hükmü Pekmezci plaket ve çiçek takdim ederek, Gürman’in burada olmasindan dolayi mutluluk duydugunu dile getirdi.

1 saat süren konserde Bayburtlular eglenceli vakit geçirerek, yerlerinde duramadilar. Gürman’in sahne performansi izleyiciler tarafindan takdir toplarken, konser alaninda bulunanlar Gürman’in sarkilarina hep bir agizdan eslik etti. Büyük, küçük her yastan insanin yogun ilgi gösterdigi konser gecesi Gürman’in Bayburt Valisi Cüneyt Epcim’e Bayburt Milletvekili Fetani Battal’a, Belediye Baskani Hükmü Pekmezci’ye ve katilan vatandaslara tesekkür etmesinin ardindan sona erdi.
Kaynak: İHA