Bodrum'da 2 Milyonluk Emlak Vurgunu

Mugla’nin Bodrum ilçesinde, iddiaya göre kendilerini emlakçi olarak tanitan S.G.I. ile birlikte 3 kisi, ilçedeki bir siteden ev kiralama vaadiyle 30 kisiyi dolandirdi.

Bodrum'da 2 Milyonluk Emlak Vurgunu


Bodrum KOM Büro Amirligi ekiplerince 2 aydir takip edilen yaklasik 2 milyonluk vurgun yaptiklari ifade edilen 4 süpheli yapilan operasyon sonrasi yakalanarak gözaltina alindi.

Ortakent’te kendilerini emlakçi olarak tanitan süpheliler, bir sitede bulunan evleri internete koyarak ilana çikardi. Daha sonra S.G.I. ve beraberindeki 3 kisi ev kiralama vaadiyle vatandaslarla görüntülü konusmalar yaparak evleri gezdirdi. Tatil amaçli kiralama yapan vatandaslardan yaklasik 2 milyon liralik vurgun yapan 4 süpheli ortadan kayboldu.

Magdur olan vatandaslar durumu polise bildirdi. Mugla Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü’ne bagli Bodrum KOM Büro Amirligi ekipleri olayla ilgili genis çapli sorusturma baslatti.

Bodrum Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde O.E., O.E.,S.Y. ve S.G.I. yapilan operasyonda yakalanarak gözaltina alindi. Süphelilerin emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilecegi bildirildi.

Kaynak: İHA