Halk Pazari Bos Kaldi

Zonguldak’ta yaz aylarinin gelmesi ve vatandaslarin çogunun tatil dolayisi ile sehir disinda olmasi nedeniyle halk pazari bos kaldi.

Halk Pazari Bos Kaldi
Kent merkezinde Her çarsamba ve cumartesi günleri kurulan halk pazari bos kaldi. Yaz sezonu ve vatandaslarin çogunun tatil dolayisi ile sehir disinda olmasi nedeniyle bos kalan halk pazarinda esnaflar satislarin düsük oldugunu söyledi.

Halk pazarina giden bazi vatandaslar fiyatlarin uygun bulurken bazi vatandaslar fiyatlarin yüksek olmasindan yakindi.

Halk pazarinda tezgahlarda yer alan sebze ve meyve fiyatlari su sekilde; Domates 7-10 TL, biber 8-10 TL, patates ve sogan 7,5-10 TL, salatalik 5-7 TL, kabak 3-5 TL olmasinin yani sira meyvelerde ise karpuzun kilosu 4 TL, diger meyvelerin fiyatlari ise 12-20 TL’den alici buldu.
Kaynak: İHA