Sivas'a 12 Okul Insa Edilecek

Sivas’ta; Egitim Yatirimlari Degerlendirme ve Koordinasyon Toplantisi gerçeklestirildi.

Sivas'a 12 Okul Insa Edilecek
Sivas Valisi Dr. Yilmaz Simsek baskanliginda Sivas Valiligi Vali Ahmet Muammer Bey Toplanti Salonunda yapilan toplantida devam eden ve planlanan egitim yatirimlariyla ilgili sunum gerçeklestirildi.

Toplantiya; Sivas Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Kadir Algin, Il Milli Egitim Müdürü Ergüven Aslan, Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Il Müdürü Mustafa Dogan ile ilgili kurumlarin yöneticileri katildi.

Toplantida Il Milli Egitim Müdürü Ergüven Aslan, devam eden ve planlanan egitim yatirimlari ile ilgili sunum yapti. Sunumun ardindan kurumlarin gerçeklestirecegi is ve islemlerle ilgili görüs alisverisinde bulunuldu.

Vali Simsek; tasfiye ve fesih edilen il genelindeki 12 okulun yapim isi ihalelerinin ivedilikle gerçeklestirilmesi talimatini verdi. Bu çerçevede il genelinde; 16 derslikli Yakupoglan Ilkokulu ve Ortaokulu, 6 derslikli Mimar Sinan Mahallesi Anaokulu, 12 derslikli Mustafa Necati Ilkokulu/Divrigi, 12 derslikli Kurtlapa Ilkokulu Ortaokulu, 2 derslikli Zengi Ilkokulu, 12 derslikli Cumhuriyet Ilkokulu/Hafik, 4 derslikli Alahaci Ilkokulu ve Ortaokulu, 4 derslikli Gaziköy Ilkokulu ve Ortaokulu, 4 derslikli Yusufoglan Ilkokulu ve Ortaokulu/Yildizeli, 12 derslikli Naci Demirag Anadolu Lisesi/Divrigi, 6 derslikli Egri Köprü Anaokulu ve 16 derslikli Kongre Ilkokulu yapim isi gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA